同洪欣結婚十年嘅張丹峰今日又再爆出同經理人畢瀅,唔止一次去酒店密會(相關新聞:https://bit.ly/2WWk0W8),大批網民都話洪欣唔帶眼識人。

相關新聞:【洪欣秒刪昔日放閃合照 疑似畢瀅:我委屈了自己三年】https://bit.ly/2GbrOxW

查實洪欣嘅閨蜜蔡少芬一早發「預警」,喺洪欣啱啱同張丹峰拍拖時,蔡少芬一眼就睇穿,話張丹峰唔係好男人,點知……

網民搵番2013年張丹峰同洪欣喺內地訪談節目《非常靜距離》嘅片段,大讚蔡少芬眼光獨到!節目中洪欣話每次拍拖,會第一時間通知閨蜜,佢話蔡少芬一見到張丹峰張相就Dislike:「她剛開始看到他的照片,第一個反應就是:『不行!壞壞的!不要理他!』」此時主持人李靜亦搞笑附和,指因為張丹峰雙眼畀人花心感覺。

而張丹峰話第一次同洪欣嘅閨蜜聚會時,主要係聽多過講。

仲話其中一個閨蜜爆洪欣表面溫柔,其實係好惡脾氣好大,張丹峰話:「當時我說我不會信,因為接觸下來,覺得很溫柔。」

講到呢度,突然停咗幾秒,跟住佢就話:「結完婚之後信了!」原來呢個先係重點……

相關新聞:【張丹峰再被爆…畢瀅着睡袍收快遞】https://bit.ly/2OZSap6

 

(綜合報道/on.cc)